Missä tapahtuu?

Mistä tässä postauksessa on kyse?

Ajattelin näyttää teille tässä vaiheessa paikkoja joissa vietän paljon aikaa, että ette olisi ihan ymmällään postauksien tapahtumapaikoista. Sillä itse en pidä siittä, että yhtäkkiä hypätään uuteen paikkaan jota ei esitellä tai kerrota mitään. Teistä en tiedä, mutta tehdään tämä nyt silti. Tässä postauksessa tulette näkemään myös ihmisiä, joiden kanssa vietän aikaa ja/tai olisi teidän hyödyllistä nähdä. Eli siis tämä tulee olemaan enimmäkseen kuvia, joten pitkä postaus luvassa.  Toivottavasti tykkäätte, vaikka tämä ei olekkaan mikään tapahtumarikas juttu. Aloitetaan!


Paikkoja sekä ihmisiä

Seuraavissa kuvissa tulee olemaan paljon joulukoristeita, Jorvikin väki rakastaa joulua. Koristeet eivät haittaa hevosia tai turvallisuutta.

Näytän teille ensin Moorlandin tallin. Talli on pieni, mutta oikein mukava paikka.Tunnistatteko Aamun tästä kuvasta?

 

  Alapuolella näkyy aiemmin mainitsemani Tuomas, Moorlandin tallin omistaja ja työnantajani. Jos ette vielä tienneet niin teen tallitöitä Aamun karsina paikkaa vastaan. Tuomas on kiltti ja välittää hevosistaan sekä tallilaisista.


 Nyt kuvassa on Maya ja hänen poninsa. Mayakin tekee töitä Tuomakselle mutta useimmiten hän auttaa tuntilaisia ja tekee muita askareita.
 Yläpuolella on kuva Moorlandin tallin pikkukentästä. Sitä käytetää tunneilla tai kisoissa lämmittely alueena. Ei mitenkään ihmellinen paikka.
 Nyt kuvassa koreilee Loretta ja hänen kallis täysiverinen oriinsa. Loretta on paikallisen ratsastusclubin johtaja. Hän on tallin kuningatar ja hän tietää sen. Loretta on taitava ratsastaja ja onkin Moorlandin tallin keulakuva.
 Otin kuvan myös Moorlandin tallin pujottelu radasta, se on mukavaa vaihtelua klassisille ratsastajille. Vasemmassa reunassa näkyy western-ratsastuksen asiantuntija, Joni. Joni tutustuttaa mielellään ratsastajia lännenratsastukseen, varsinkin pujotteluun.
 Tässä kuvassa on Moorlandin tallin lähistöllä oleva sepänpaja. Pajan omistaa seppä Conrad Maarsden. Hän kengittää Tuomaksen hevoset ja takoo muitakin esineitä.
  Viimeisessä Moorland aiheisessa kuvassa on ruova Holdsworth, kukaan ei tiedä hänen etunimeään, mutta useimmat kutsuvat häntä mummoksi tai tädiksi. Hän tekee mm. ruokaa Moorlandin tallin kesäleireille.



Nyt ollaankin Moorlandin ulkopuolella. Kuvassa näkyy Hopeametsäaukion ratsastuskeskuksen ratsastusareenan estepuoli. Siellä esteet ovat upeita.
 Kuvassa on ratsastusareenan toinen puoli, koulupuoli. Kenttä on iso ja pohja on pehmeä. Rakastan tätä paikkaa, ja luulen että Aamukin osaa arvostaa sen ylellisyyksiä.
 Sitten siirrymekin viimeisiin kuviin. Nämä kaksi kuvaa ovat Hopeametsäaukion ratsastuskeskuksen maastoratsastus reiteiltä. Reitit ja esteet ovat hyvässä kunnossa ja maisemat ovat kauniita.



    

Kommentit