Blogin aloitus!

Alkusanat


Hei kaikki! Minä olen Isla Elfsister. Viime perjantaina sain uuden idean, voisi aloittaa blogin! Joten tässä sitä nyt ollaan. Kirjoittamassa ensimmäistä postausta. Tästä tulee paikka, jonne kerron hevoselämästäni Jorvikissa. Ainakin nyt aluksi pidän blogin nimenä Stable Star, mutta jos tulee parempia nimi ehdotuksia, niin kommentoikaa alas. Ja jo ihan tässä alkuvaiheessa, saa jakaa ideoita ja kommentoida muuta palautetta :) 

Kuvassa on minä ja hevoseni Aamu
                                                            

  Aiemmin tapahtunutta


Eräälle pariskunalle Hopeametsäaukion kylässä syntyi tyttö lapsi, joka sai nimekseen Isla. Tyttö kasvoi nopeasti vauvasta taaperoksi ja vielä kouluikäiseksi. Pikku Isla sai olla kotona koko ajan, sillä hänen äitinsä opetti häntä itse. Yhtenä päivänä äiti päätti viedä tytön retkelle läheiselle Moorlandin tallille. Tallin omistaja Tuomas antoi Islan ratsastaa yhdellä hänen hevosistaan. Jälkeen päin ajatellessaan, se oli äidin mukaan suuri virhe, mutta Islasta se oli parasta mitä hänelle oli voinut tapahtua. Tyttö hullaantui hevosiin, ja suostutteli isänsä viemään hänet yhä uudestaan ja uudestaan tallille. 

Vuosien kuluessa Isla kasvoi ja tuli aina vain paremmaksi ratsastajaksi. Hän kilpaili Tuomaksen hevosilla tallin kilpailuissa, ja alkoi käydä pikkuhiljaa myös muiden tallien kilpailuissa. Hän teki ahkerasti töitä tallilla ja kotona tienaten rahaa. Sitten yhtenä päivänä Islan laskiessa rahojaan, hän tajusi olevansa tarpeeksi rikas ostamaan hevosen ja sille varusteita, tosin tallipaikaan rahat eivät riittäisi. Onneksi Tuomas suostuikin antamaan tallipaikan työtä vastaan. Vanhemmatkin suostuivat hevoseen, kunhan se ei aiheuttaisi heille harmia tai raha menoja. Niinpä Isla kävi koeratsastamassa useita hevosia ennen kuin löytyi osaava ja tarpeeksi halpa hevonen. Hevosen nimi oli Morningstar eli Aamu, rodultaan tamma oli Jorvikin lämminverinen. Se ei tietenkään ollut paras kilpahevonen, mutta se oli Islalle unelmien täyttymys. Aamu on ollut nyt Islan omistuksessa noin kuukauden verran. Siittä alkaa tarina joka toivottavasti on onnellinen ja menestyksekäs, sitä ei voi tietää, mutta jaan sen tarinan teidän kanssa. 

 

Kommentit

Lähetä kommentti